Birch No.3

Collected this spring in beginning of April. Potted in zeolit plus rough peat. Feed with Osmocote directly mixed into substrate before potting with 5g/liter of substrate, Few weeks later added chicken granules.
Breza vykopaná túto jar. Zasadená v zmesi zeolitu a malého množstva hrubšej račeliny. Do zmesi pred sadením pridané Osmocote v množstve cca 5g/liter substrátu. Po pár týždňoch pridané kuracie granulované hnojivo.
5/2012

5/2012
4/2012 after collection
6/2012 with 60 cm shots; tento mesiac s cca 60cm výhonmi


natural dead wood


4 comments:

  1. Takto vyzera dobre a na zivo este podstatne lepsie ;)
    Inak, tiez som vyskusal kuracie hnojivo (iba nasypat na substrat) a po troch tyzdnoch vidim ako stromceky brutalne nastartovali.

    ReplyDelete
  2. Dakujem :) S tym hnojivom si dobre urobil. Vacsina stromov rastie slabo lebo su slabo hnojene a polievane.

    ReplyDelete
  3. Ahoj Maroši, jak to s břízkou vypadá? Mě ty potvory nějak nejdou. Vždycky mi v průběhu léta odejdou. Nenašel jsem ještě důvod.. Vždycky vyjedou, hodí 20cm přírůstky, pak to hnědne a postupně zaschne...

    ReplyDelete
  4. Ahoj Martin, zatial je ta breza v pohode. Kopal som na jar tento rok este dalsie 2 a su vsetky v pohode. Hodne ich polievam a su dobre nahnojene. Tak dufam ze to vydrzia. Ale tie hlohy co sme kopali na jar tak jedne je uz cely opadany tak neviem ci to rozchodi, druhemu pomaly usychaju listky tak neviem.

    ReplyDelete

Bonsai Winter Protection