Carpinus betulus No.1 after one year

In last few days a did some changes on my biggest hornbeam. One year after collection is very healthy so far. There will be another major corrections later. Story from collection is here. BTW if I dig him today I guess I will bring it down myself, without soil, with much smaller root ball.

V priebehu nedávnych dní som urobil pár zásahov na svojom najväčšom hrabe. Po jednom roku od vykopania vyzerá byť v dobrej kondícii. Ešte na ňom budú čoskoro urobené ďalšie úpravy. Story ako som ho dostal zo zeme je tu. Inak keby som ho kopal dnes tak ho znesiem sám, bez hliny, s oveľa menším koreňovým balom.


 





2 comments:

  1. Nazdar Maros.
    Pekne si ocesal ten hrab. Paradny stromcek. Este by som asi odpalil aj ten hruby konar hore (na obr3 co ide dolava)

    ReplyDelete
  2. Zdravim,

    ten konar pojde urcite prec. Len je tam velka rana po tom strednom, ktory je vidiet na prvych obrazkoch. Teraz ked tam ten konar este je, tak tadial prudi relativne vela energie, co mozno sposobi, ze sa ta rana bude skor hojit. Uvidim ako bude vyzerat, ale predpokladam, ze do jesene tam uz nebude.
    m.

    ReplyDelete

Split Connection

  Video from the workshop with Walter Pall at Andrija Zokic place in Kastela last weekend. Check who is the Angel, who is stoned and who'...