Happy New Year

This is last post in 2014 and therefore picture of nice tree should be here. Covered with snow, of course. Preferably conifer, of course. Unfortunately, no suitable conifer is around, and no good picture in my archive neither (but I promise, there will be one next year for sure, in my last post). Batch of snow dedicated for our part of Central Europe was unloaded somewhere else, as well. Simply I don't have luck in this aspect, and I have to improvise, and wish you all the best into 2015 with summer picture of my bonsai tree.
So I wish You in 2015 good eye on your walks through forests when hunting new yamadori trees, courage to cut hard when necessary, patience when you grow sacrifice branches, health to You and your bonsai trees.
Thank you for visiting my blog. I hope you will have many good reasons to come to this blog next year and you'll find some valuable information here.

Toto je posledný príspevok na mojom blogu v roku 2014 a preto by tu mala byť fotka pekného bonsai stromu. Pokrytého snehom, samozrejme. Ideálne ihličnanu, samozrejme. Na nešťastie, žiadny vhodný ihličnatý bonsai navôkol nie je, ani vhodná fotka z archívu (ale sľubujem, že tu už na budúci rok v poslednom príspevku fotka ihličnanu bude).Dodávku snehu určenú pre môj región Strednej Európy Perinbaba vyložila niekde inde. V tomto som teda nemal šťastie, preto musím improvizovať a pomôcť si letnou fotkou môjho bonsai z archívu.
Takže Vám želám v roku 2015 dobré oko počas vašich výletov za yamadori v lesoch, odvahu robiť radikálne rezy keď to bude potrebné, trpezlivosť keď bude dobré nechať stromy rásť, zdravie Vám a Vašim bonsajom.
Ďakujem za Vaše návštevy na mojom blogu. Dúfam, že aj v roku 2015 budete mať veľa dobrých dôvodov na návštevy blogu a že tu nájdete veľa zaujímavých informácií.

 

No comments:

Post a Comment

Bonsai Winter Protection