Birch No.1 turning yellow


5 comments:

  1. U mna este ziadna jesen, akurat jedna jablon uz pomaly zhadzuje listy.

    ReplyDelete
  2. Prijemny stromcek :) Este zopar dni, a bude cely zlty.
    Vidim ze sietka funguje. Ja som nedal a mach uz je vsade okolo a pod lavicou.

    ReplyDelete
  3. Aj u mna je nastup jesene pomaly, podla mna to suvisi s prisunom vody a hnojiva. Rasto, bez sietky by tam mach nevydrzal ani tyzden, inak okrem sietky tam mam poukladane vetvicky z pyracanty ktore plnia funkciu ostnateho drotu na drozdy. Buduci rok planujem skonstruovat dreveho orla, ten by visiac v zahrade mal odpudzovat vtactvo. Uvidime.

    ReplyDelete
  4. jj, ako pises, u mna mach vydrzal presne tyzden. kocur odiel na dva dni na potulky tak drozdy mali volno :) S tym drevenym orlom ma napadlo nieco podobne, vyrobit siluetu dravca a zavesit nad stromy. Este som niekde videl, ze na mach davali ulomky zrkadla aby zobajuci vtak vyplasil sam seba, ale to je dost skarede a deti to budu brat.

    ReplyDelete
  5. Ten dravec by mal fungovat. Niekde som cital ze je dolezite aby mal realisticke rozmery teda 1:1 a vraj bude odpudzovat vtaky na niekolko stoviek metrov. Ak ho zavesis na struny aby sa hybal tak snad pomoze. Ale ciatal som aj skepticke nazory, vraj tie drozdy si zvyknu aj na to. Potom ale zostava len zabudnut na mach alebo mechanicky im zabranit pristup k miskam :) Ak to vyrobim tak samozrejme budem tu o tom reportovat.

    ReplyDelete

Bonsai Winter Protection