Bonsai víkend, 18-20.6.2010


Info z našej klubovej stránky : 
Milí naši priatelia. Po inšpirácii Martinčanmi sme sa rozhodli zorganizovať "Bonsai víkend", stretnutie bonsajových nadšencov, počas ktorého budeme tvarovať bonsaje, ktoré si so sebou prinesieme, v príjemnom prostredí Malých Karpát, len kúsok od Trnavy. Termín: 18-20.6.2010, začiatok bude v piatok popoludní a bude trvať do nedeľe po obede.
Miesto: Rekreačné zariadenie Planinka  
Cena: 18 EUR za nocľah, raňajky, obed a večeru, všetko absolvujeme 2 krát, takže spolu to bude 36 EUR. Ak sa chcete zúčastniť, treba sa nahlásiť u nás, na bonsai@bonsaiklubtrnava.sk a treba si aj rezervovať ubytovanie a ak chcete aj stravu na adrese planinka@marta.sk, do predmetu správy uveďte heslo "bonsai víkend" aby pri rezervácii vedeli, kam vás majú zaradiť. Ubytovaní budeme v chatkách po 4 osoby, ale v zariadení majú aj iné možnosti, ktoré sa dajú dohodnúť na mieste. Chatka je s WC a umyvadlom, sprchy sú v hlavnej budove. Parkovať autom sa dá priamo v areáli pri chatkách. So sebou si treba priniesť bonsaje vhodné na tvarovanie, náradie a dobrú náladu. Priebežne budeme zverejňovať mená prihlásených účastníkov. Neváhajte a posielajte nám vaše otázky a pripomienky. Tešíme sa na stretnutie s Vami.


Ak to vyjde tak dobre ako na akcii zoorganizovanej Rudom a Stanom  tak to bude fajn víkend. :) 

No comments:

Post a Comment

Split Connection

  Video from the workshop with Walter Pall at Andrija Zokic place in Kastela last weekend. Check who is the Angel, who is stoned and who'...